عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
عاق کاری صوتی حرارتی سقف های کامپوزیت : به طور کلی یکی از مراحل اجرای ساختمان عایق بندی حرارتی و صوتی در ساختمان ها به منظور جلوگیری از هدر رفتن انرژی و تامین آسایش می باشد که لزوم اجرای آن در تمامی ساختمان های اسکلت فلزی و ساختمان های اسکلت بتنی در حال ساخت مورد نیاز می باشد ، سقف ساختمان همواره به عنوان یکی از قسمت های مهم ساختمان با توجه به شرایط و موقعیت پروژه در پروژه ها نیاز به عایق بندی صوتی و حرارتی داشته است. کامپوزیت سقف کاذب به علت حجم زیاد بار و وسیله که روی آن قرار می گیرد باید از ورقه های مقاوم استفاده شود.
عایق کاری صوتی حرارتی سقف های کامپوزیت
همچنین در سال های اخیر مهندسان و معماران در سازه های خود بیش تر از کامپوزیت سقف کاذب استفاده می کنند. این گونه کاربرد کامپوزیت باعث ایجاد هزینه کمتر زیبایی بیشتر و در صورت بروز حادثه صدمات کمتری وارد می شود. کامپوزیت سقف کاذب جایگزین سنگ و گچ در طراحی سقف شده است. اجرای ورق کامپوزیت فایبر گلاس در هر محیطی زیبایی بخصوص و چشم گیری نیز ایجاد می کند. با توجه به دسته بندی کامپوزیت ها در دسته های مختلفی باید کاملا از این که این ورقه ها در کدام بخش ساختمان استفاده می شوند آگاهی داشته باشید. سقف به عنوان یکی از مهمترین و اصلیترین اجزای سازنده ساختمان به شمار میرود که وظیفه اصلی آنها انتقال بارهای وارده به ستونها و همچنین محافظت از سایر اجزا است. امروزه از انواع مختلفی از سقفها در صنعت ساختمانسازی استفاده میشود که یکی از رایجترین آنها سقف کامپوزیت است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

عایق سقف کامپوزیت
سقف کامپوزیت که با نامهای سقف مرکب یا مختلط نیز شناخته میشود ترکیبی از فولاد و بتن است و میتواند بهترین انتخاب برای اسکلتهای فلزی باشد و در انواع پروژههای مسکونی، صنعتی، تجاری، ورزشی و … کاربرد دارد. در ادامه مطلب به بررسی انواع سقفهای کامپوزیت، مزایا، معایب و نحوه اجرای آنها پرداخته خواهد شد. انتخاب یک سقف مناسب برای ساختمانهای مختلف مسکونی، تجاری، صنعتی و … اهمیت بسیار زیادی دارد و میتواند تحت تأثیر عوامل مختلفی همچون سلیقه افراد، موقعیت جغرافیایی، شرایط نورپردازی، نوع دکوراسیون، امکانات و مصالح در دسترس و … بستگی داشته باشد. اجرای سقف کامپوزیت امروزه رواج بسیار زیادی پیدا کرده و به دلیل کاهش هزینههای ساختوساز محبوبیت بالایی دارد. تمامی سقفهای ساختمانی از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل شدهاند و سقف کامپوزیت نیز از این قاعده خارج نیست. به صورت کلی این سقفها از اجزایی همچون بتن، ورقهای فولادی (ورقهای نورد شده، روفیکس و …)، تیرهای فرعی، آرماتورهای حرارتی (مش، میلگردها و الیافهای فولادی)، برشگیر، گل میخ و فلاشینگ ساخته میشوند.در اصل اجرای سقف کامپوزیت سرعت بالایی به ساختوساز ساختمانها میدهد و میتواند در کاهش هزینهها نیز مؤثر باشد.
نوشته عایق کاری صوتی حرارتی سقف های کامپوزیت اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.