عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
کاربردهای قیر نفوذی در راهسازی و عایق کاری : قیر نفوذی یا پریمکت، نوعی قیر پالایشگاهی است که از تقطیر نفت خام یا با دمیدن هوا به وکیوم باتوم تولید میشود. قیر نفوذی دارای ویسکوزیته (کندروانی) کم یا متوسط است و به راحتی در خلل و فرج مواد نفوذ میکند. قیرِ نفوذی برای راهسازی در شرایط مختلف محیطی منحصربفرد است. گریدهای مختلف قیر به دلیل سطح سختی و قوام نامگذاری میشوند و به این ترتیب قیرِ نفوذی از گریدهای ۳۰ تا ۱۲۰ طبقهبندی میشود. هدف اصلی درجهبندی قیر بر اساس نفوذ، تعیین مناسب بودن آن برای استفاده در صنایع و شرایط مختلف است. این گریدها بر اساس نفوذ عمق سوزن مشخص میشوند. در ادامه بیشتر در خصوص قیر اندود نفوذی یا قیر نفوذی صحبت خواهیم کرد.
کاربردهای قیر نفوذی در راهسازی و عایق کاری
قیر درجه نفوذی ۷۰/۱۰۰ یکی از انواع قیرهای نفوذی است که میزان نفوذپذیری نسبتاً نرمی دارد. این ویژگی موجب میشود که این نوع قیر مناسب برای استفاده در شرایط آب و هوایی سرد و مناطق با دمای پایین باشد. همچنین نقطه نرمی بین ۴۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد این قیر باعث شده که در دماهای معتدل و سرد بدون ترک خوردگی و شکنندگی باقی بماند. این ویژگیهای قیر ۷۰/۱۰۰ برای استفاده در صنایع راهسازی، عایق بندی و ساختمان سازی مناسب می کند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

اندود نفوذی راهسازی, اجرای آسفالت کاری جاده ها
کاربردهای قیر نفوذی عبارتند از :
- راهسازی: قیر نفوذی در راهسازی برای آمادهسازی سطح زیرین آسفالت استفاده میشود. قیر نفوذی به سطح زیرین آسفالت میچسبد و از نفوذ آب و سایر مایعات به داخل آن جلوگیری میکند.
- عایقکاری: قیر نفوذی برای عایقکاری مخازن، لولهها و سایر سازهها استفاده میشود. قیر نفوذی از نفوذ آب و سایر مایعات به داخل سازه جلوگیری میکند.
- ساخت و ساز: قیر نفوذی در ساخت و ساز برای چسباندن مواد مختلف مانند بتن، سنگ و فلز استفاده میشود. قیر نفوذی یک چسب قوی و بادوام است که دوام سازه را افزایش میدهد.
انواع قیر نفوذی بر اساس درجه نفوذ آنها طبقهبندی میشوند. درجه نفوذ قیر نفوذی با استفاده از واحد میلیمتر (mm) اندازهگیری میشود. انواع قیر نفوذی عبارتند از:
- قیر نفوذی ۱۰/۲۰: این نوع قیر دارای درجه نفوذ بین ۱۰ تا ۲۰ میلیمتر است. قیر نفوذی ۱۰/۲۰ برای کاربردهایی که نیاز به نفوذ زیاد دارند مناسب است، مانند عایقکاری مخازن آب.
- قیر نفوذی ۴۰/۵۰: این نوع قیر دارای درجه نفوذ بین ۴۰ تا ۵۰ میلیمتر است. قیر نفوذی ۴۰/۵۰ برای کاربردهایی که نیاز به نفوذ متوسط دارند مناسب است، مانند آمادهسازی سطح زیرین آسفالت.
- قیر نفوذی ۶۰/۷۰: این نوع قیر دارای درجه نفوذ بین ۶۰ تا ۷۰ میلیمتر است. قیر نفوذی ۶۰/۷۰ برای کاربردهایی که نیاز به نفوذ کم دارند مناسب است، مانند چسباندن مواد مختلف.
قیر نفوذی یک ماده پرکاربرد است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. این نوع قیر دارای خواص مختلفی است که آن را برای کاربردهای مختلفی مناسب میکند.
نوشته کاربردهای قیر نفوذی در راهسازی و عایق کاری اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.