عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
انواع پوشش ضد حریق محافظت از سازه ها : با توجه به اینکه بیشتر فعالیتهای انسان در زمینه ساختمان سازی به سمت ایمنی هر چه بیشتر این ساختمانها پیش میرود، وجود این عایق ها یکی از اولین اقداماتی است که میتواند در راستای این ایمنسازی انجام شود. مسئولیت انسانی هر فردی که در زمینه ساختمان سازی فعالیت میکند، اهمیت به وجه ایمنی سازه هایش خواهد بود. بنابراین اجرای چنین پوشش هایی، یک امر انسانی و ضروری است. انواع پوشش های ضد حریق پس از بروز حریق، و از نفوذ حرارت به اسکلت ساختمان جلوگیری می کنند. این مقاومت میتواند از چند دقیقه تا چند ساعت دوام داشته باشد (بسته به نوع عایق ضد حریق). پس اگر به هر دلیلی در یک ساختمان آتشسوزی اتفاق بیفتد، وجود پوشش های ضد حریق میتواند نقطه اتکایی برای اهالی گرفتار در آن باشد.
انواع پوشش ضد حریق محافظت از سازه ها
پوشش های ضد حریق برای محافظت از سازه ها در برابر حرارت بالا و تأخیر در گسترش آتش مورد استفاده قرار میگیرند. این پوششها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
۱. پوشش های مقاوم به حرارت یا غیرفعال
این پوشش ها بدون هیچ واکنش خاصی، حرارت را تا حدی کنترل کرده و از رسیدن حرارت به سازه جلوگیری میکنند. این نوع پوششها عموماً شامل موارد زیر هستند:
- پوشش های پاششی معدنی: معمولاً شامل موادی مانند سیمان، گچ و فیبرهای معدنی هستند که بهصورت پاششی روی سازه استفاده میشوند. این پوششها برای فضاهای صنعتی و مکانهای بزرگ کاربرد دارند.
- پوشش های سرامیکی یا کامپوزیتی: از مواد سرامیکی با خاصیت مقاومت حرارتی بالا تولید میشوند و در دماهای بسیار بالا پایداری دارند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.
Image may be NSFW.
Clik here to view.عایق حرارتی نسوز، پوشش ضد حریق
۲. پوشش های منبسط شونده یا پف کننده (Intumescent Coatings)
این پوششها هنگام مواجهه با حرارت بهشکل شیمیایی واکنش نشان داده و حجیم میشوند، در نتیجه یک لایه عایق ضخیم و متخلخل ایجاد میکنند که حرارت را به تأخیر میاندازد. این نوع پوششها برای پوششهای داخلی و خارجی سازههای فلزی و بتنی استفاده میشوند و دارای انواع مختلفی هستند:
- پوششهای بر پایه اپوکسی: از رزین اپوکسی ساخته شدهاند و مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند. معمولاً در محیطهای مرطوب و خورنده کاربرد دارند.
- پوششهای بر پایه پلییورتان: این نوع پوششها دارای مقاومت بالایی در برابر ضربه و خوردگی هستند و اغلب در فضاهای صنعتی و محیطهای حساس به خوردگی استفاده میشوند.
- پوششهای آکریلیک: بهعلت چسبندگی مناسب و سهولت در اجرا، این پوششها برای محیطهای کمخطر و فضاهای داخلی ساختمانها کاربرد دارند.
این پوششها بر اساس نوع ساختار و مواد سازنده، میزان مقاومت مختلفی دارند و برای انتخاب مناسبترین نوع، باید شرایط محیطی و نوع سازه مد نظر قرار گیرد.
نوشته انواع پوشش ضد حریق محافظت از سازه ها اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.