عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
کاربرد پلی اتیلن کراس لینک در تاسیسات حرارتی و برودتی : یکی از نقایص پلی اتیلن، نرم شدن و تغییر شکل آن در درجه حرارت بالا و خواص مکانیکی ضعیف آن است. برای بالا بردن نقطه ذوب و سخت ترکردن عایق پلی اتیلن از پلی اتیلن کراس لينک استفاده می شود که دارای خواص مکانیکی و حرارتی بهتری می باشد. به واسطهی کراسلینک، زنجیرهای پلیمری با هم پیوندهای متقاطع ایجاد میکنند و یک شبکه پلیمری سه بعدی تشکیل می شود که مولکولها را به یک سیستم پلیمری غیر قابل لمس جدید متصل میکند. در حال حاضر، زنجیرههای پلیمری برخی از تواناییهای خود را برای حرکت به عنوان زنجیرههای فردی از دست دادهاند. واکنش شبکهای نمودن، گسترش یافته و کاربردهای زیادی در صنایع مختلف پیدا کرده است؛ به صورتی که در تهیه عایق سیم و کابل، پلیمرهای قابل انقباض حرارتی و محصولاتی با مقاومت حرارتی و مکانیکی بالا از این روش استفاده میشود.
کاربرد پلی اتیلن کراس لینک در تاسیسات حرارتی و برودتی
در واقع این عمل شامل فرآیندی است که طی آن مولکول های نسبتا ساده برای تشکیل واحدهایی با وزن مولکولی بالا و با خواص فیزیکی مورد نظر به یکدیگر می پیوندند که از آن جمله میتوان پلی اتیلن را نام برد. از آنجایی که پرتوهای یونساز قادرند واکنشهای شیمیایی را در هر درجه حرارتی در فاز جامد، مایع و گاز بدون نیاز به کاتالیزور ایجاد نمایند، لذا امروزه به عنوان روشی شناخته شده برای اصلاح پلیمرها مورد استفاده بوده و غالبا به منظور پایدارسازی، شبکهای نمودن و تهیه آلیاژها بکار گرفته میشوند. از زمینههای جدید پرتوفرآوری پلیمرها میتوان به پرتودهی آلیاژهای پلیمری اشاره نمود که به منظور تثبیت مورفولوژی آلیاژ یا سازگاری بیشتر بین دو جزء آلیاژ بکار گرفته میشود و به نظر میرسد این زمینه دارای پتانسیل بالایی جهت ایفای نقش عمدهی تجاری در قرن بیستم و یکم باشد. از پلیمریزاسیون تابشی ممکن است برای تولید محصولاتی استفاده شود که به واسطه روشهای ترکیبی کلاسیک مانند، جوش دادن، تحت فشار قرار دادن و یا فرآیندهای فتوشیمیایی و الکتروشیمیایی، نمی توان بدان دست یافت. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.
Clik here to view.

پلی اتیلن کراس لینک, فوم عایق کراس لینک
مقاومت پلی اتیلن در برابر حلالها به سرعت با دما و شرایطی که سطح در معرض آن قرار می گیرد تغییر می کند و ترک زائی تنشی در تمام حالاتی که سطح پلیمر در تماس با یک مایع باشد وجود دارد. بعنوان مثال لوله های تولید شده با پلی اتیلن برای مدت طولانی در مجاورت آب جوش قابل استفاده نیستند این امر استفاده این لوله ها در شبکه های آبرسانی حرارتی را محدود کرده است. بمنظور اصلاح ساختار ، بهینه نمودن و تقویت این پلیمر در برابر حرارتهای بالا کارهای زیادی از جمله عامل دار کردن و شبکه ای نمودن پلیمر صورت گرفته است. با شبکه ای شدن پلی اتیلن ، ویژگی های جریای این پلیمر محدودتر شده و پلیمر در بسیاری از حلالهایی که PE معمولی را حل می کنند حل نمی گردد.
نوشته کاربرد پلی اتیلن کراس لینک در تاسیسات حرارتی و برودتی اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.