Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1341

انواع کاربرد قیر امولسیونی برای درزگیری ترک ها

عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری

انواع کاربرد قیر امولسیونی برای درزگیری ترک ها : قیر امولسیونی به علت بی خطر بودن برای محیط زیست و انسان، قیر سبز نامیده می­شوند، این نوع قیر اولین بار در سال ۱۹۲۲ توسط هیو آلن مکی تولید و ثبت شد. برای تهیه این فرآورده، قیر گرم، آب و ماده امولسیون ساز را با نسبت­ های معین با اعمال انرژی مخلوط می­ کنند. نقش امولسیون سازها، جلوگیری از به هم پیوستن مجدد ذرات معلق است و با پوشش سطح ذرات معلق، باعث به وجود آمدن نیروی دافعه الکتریکی بین ذرات شده و مانع نزدیک شدن آن­ها به یکدیگر می­ شود. امولسیون­ ها در واقع ترکیبات دو فازی هستند که از قیر، آب و یک یا چند ماده افزودنی برای تشکیل و پایدارسازی و اصلاح خواص امولسیون تشکیل شده­ اند.

انواع کاربرد قیر امولسیونی برای درزگیری ترک ها

قیر امولسیونی از غوطه ور ساختن ذرات ریز شده قیر در آب به دست می­ آید. در این روش قیر که یک ماده نفتی و غیر قابل حل در آب است را کمی حرارت داده و به داخل مخزنی مجهز به یک همزن قوی پمپ می­ کنند. هم­زمان آب داغ به داخل مخزن تزریق می­ شود. ذرات قیر که توسط دستگاه همزن به صورت گلوله­ های کوچکی درآمده­ اند در آب غوطه­ ور می­ شوند. درزگیری یک نوع کاربرد قیر امولسیونی است که در واقع نوعی لکه گیری در محل ترک­ هاست. قیر­های امولسیونی لاستیکی روشی مفید و ارزان برای پر کردن ترک­ های آسفالت برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل لایه­ های ساختاری راه­ ها هستند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

Image may be NSFW.
Clik here to view.
قیر امولسیونی چیست

قیر امولسیونی چیست، انواع قیر در سطوح

پر کردن ترک­ ها بلافاصله پس از پیدایش، اهمیت زیادی دارند. این کار به خصوص در مناطق پر بارش یا در هنگام زمستان که دوره­ های انجماد و ذوب آب در ترک­ ها باعث تخریب بیشتر و جدی تر می­ شوند، اهمیت بیشتری پیدا می­ کند. در این روش محل ترک به وسیله دستگاه­ های خاص باز شده و سپس با استفاده از مواد درزگیر پر می­ شود. بدین ترتیب از نفوذ آب به داخل بدنه آسفالت روسازی و آسیب بیشتر راه جلوگیری می­ شود. امولسیون های قیری یا قیرابه‌ها سامانه‌های دوفازی هستند كه از قیر، آب و یك یا چند ماده افزودنی جهت تشكیل و پایدارسازی و اصلاح خواص قیرابه تشكیل شده اند.  قیرابه‌ها به چهار خانواده تقسیم می‌شوند. دو خانواده اول بیشتر از دیگران مورد استفاده واقع شده اند.

  • قیرابه‌های كاتیونی
  • قیرابه‌های آنیونی
  • قیرابه‌های غیر یونی
  • قیرابه‌های رسی.

آب و قیر با یکدیگر مخلوط نمی­شوند اما تکنولوژی ساخت امولسیون این فرآیند را امکان­پذیر ساخته است که درصد متنابهی از قیر در فاز پیوسته آب پراکنده شود.

نوشته انواع کاربرد قیر امولسیونی برای درزگیری ترک ها اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1341

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>