عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
اجرای انواع عایق حفاظتی قیری رطوبتی ساختمان : نم و رطوبت میتوانند در بلند مدت خسارتها و آسیبهای متعددی به مصالح ساختمانی وارد کرده و باعث کاهش ایمنی و طول عمر ساختمان شوند به همین دلیل عایقبندی بخشهای مختلفی ساختمان مانند کف، سقف و … از مهمترین مراحل ساخت ساختمان است. عایق رطوبتی کف ساختمان خصوصاً در ساختمانهای چند طبقه میتواند اهمیت و ارزش بسیار زیادی داشته باشد و امروزه از مواد و روشهای متعددی برای آن استفاده میشود. عایق کاری رطوبتی علاوه بر افزایش امنیت و طول عمر ساختمان باعث میشود که در مصرف انرژیها صرفهجویی شود. در ادامه مطلب به بررسی اهمیت و ارزش عایق رطوبتی کف ساختمان و معرفی بهترین عایق های ساختمانی پرداخته خواهد شد.
اجرای انواع عایق حفاظتی قیری رطوبتی ساختمان
حفاظت ساختمان ها در برابر رطوبت، در تمام دوران تاریخ دغدغه ذهنی بشر بوده است. زیرا آدمی از ابتدا مجبور بوده که محل سکونت خود را در مقابل بارندگی و رطوبت با عایق سقف سوله محافظت کند. بی تردید قیر با خاصیت استثنایی آب بندکنندگی ، از مهم ترین کشفیات در دوران باستان بوده است. گمان می رود واژه قیر بابلی یا ایلامی باشد زیرا آن ها قیر را به جای ملات برای آب بندی ساختمان های خود مصرف می کردند. در ایران، از دیرباز در مناطق پر بارش، بام شیب دار و در مناطق کم بارش، بام افقی می ساختند. بام افقی با کاهگل آب بندی می شده بدین ترتیب که خاک و کاه و آب را خوب مخلوط کرده و ورز می دادند سپس بر روی بام به صورت یک لایه پهن می کردند. نقش کاه مسلح کردن گل و جلوگیری از ترک خوردن آن است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.
Clik here to view.

قیر عایق رطوبتی, انواع عایق های قیری
عایق کاری با استفاده از قیر و گونی شرایط خاصی دارد که در صنعت ساخت و ساز اجباری است. در درجه اول عایق کاری نباید در هنگام بارندگی انجام شود. همچنین عایق کاری بر روی سطوح مرطوب مجاز نیست چرا که حبابهایی در زیر لایه عایق ایجاد میشود که با تغییرات در آب و هوا موجب صدمه به عایق میشود. قیر را تا زمانی که گرم است باید استفاده کرد و در غیر این صورت سرد و بلا استفاده میگردد. استفاده از میخ برای محکم کردن لایههای عایق کاری مجاز نیست و لایههای عایق باید از هر طرف حداقل ده سانت همدیگر را بپوشانند و با استفاده از قیر به همدیگر چسبانده شوند و با توجه به شیب بندی، لایه رویی باید به گونهای بر روی لایه زیری قرار گیرد که آب بر روی عایق باقی نماند.
نوشته اجرای انواع عایق حفاظتی قیری رطوبتی ساختمان اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.