عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
تفاوت قیر امولسیون و محلول عایق در انواع سطوح : قیر محلول به مخلوطی از قیر و یک حلال مناسب (مثلاً کروسین یا بنزین) گفته میشود. قیر محلول در درجه حرارت محیط مایع است و یا با دادن مقدار کمی حرارت به مایع تبدیل میشود. قیر محلول در انواع آسفالتهای پوششی و ماکادامی مورد استفاده قرار میگیرد. سرعت گیرایی یا سفت شدن قیر محلول به نوع محلول بکار رفته در آن دارد به طور مثال به دلیل سرعت بالای تبخیر بنزین، قیر حل شده در بنزین سریع تر سفت میشود. قیر محلول آمیخته با بنزین اصطلاحا قیر محلول تندگیر (RC) نامیده میشود. همچنین قیرهایی که در نفت حل شدهاند، قیر کندگیر (MC) نامیده میشوند و به قیرهایی که در نفت گاز یا نفت کوره حل شوند، نفت دیرگیر (SC) گفته میشود، قیر محلول در آب نیز قیر امولسیون نامگذاری می شود و قیرهای محلول بر اساس درجه گرانروی شان دسته بندی میشوند و قیر محلول اصفهان جزو قیر های محلول در بازار است.
تفاوت قیر امولسیون و محلول عایق در انواع سطوح
تفاوت قیر محلول و امولسیون در این است که در قیر محلول قیر بایک حلال نفتی مخلوط می گردد ولی در قیر امولسیون قیر با آب مخلوط می گردد که برای حفاظت از محیط زیست از قیر امولسیون استفاده می گردد. بیتومن محلول حاصل حل کردن قیر خالص در حلالها یا روغن نفتی است. بسته به کیفیت و مقدار حلال، نوع و کیفیت قیر هم تغییر میکند که خود در قیمت بیتومن محلول نیز تاثیرگذار است. این محلول در درجه حرارت محیط، مایع است و در بسیاری از صنایع همچون راهسازی مورد استفاده قرار میگیرد. آب و قیر با یکدیگر مخلوط نمی شوند اما تکنولوژی ساخت امولسیون این فرآیند را امکانپذیر ساخته است که درصد متنابهی از قیر در فاز پیوسته آب پراکنده شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

تفاوت قیر امولسیون و محلول, انواع قیر امولسیون
تركيبي به نام امولسیفایر، ذرات قیر را به صورت باردار (بار الکتریکی) در فاز پیوسته آب معلق و پایدار نگه می دارد. در این مخلوط، قير در آب حل نشده بلکه بصورت گلبول هايی بسيار ريز در آب شناور میشود.در بعضی موارد ممکن است همراه با امولسيفاير، ماده پایدار کننده نیز استفاده گردد. امولسیون های قیری عمدتاً از نوع امولسیون های روغن در آب هستند که قیر در فاز آب پراکنده می باشد. در این نوع امولسیون های قیری، مقدار قیر بستگی به کاربرد آن دارد که معمولاً از حداقل ۵۵ درصد تا حداکثر ۶۵ درصد تغییر می کند. قیرهای امولسیونی از نقطه نظر زیست محیطی بسیار مناسب تر هستند و کمترین خسارت را به محیط زیست وارد می کند. بطوریکه به جای تبخیر و تصعید حلال های نفتی موجود در قیرهای محلول و نشر آن در محیط زیست که باعث آلودگی محیط می گردد در امولسیون آب آن تبخیر شده و کمترین ضرری به محیط زیست وارد نمی کند.
نوشته تفاوت قیر امولسیون و محلول عایق در انواع سطوح اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.