Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1341

معایب قیر امولسیونی جهت استفاده در عایق کاری

عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری

معایب قیر امولسیونی جهت استفاده در عایق کاری : قیر امولسیون با مخلوط کردن قیر و آب و ترکیب کردن یک ماده امولسیون‌ ساز تولید می گردد و در واقع مواد تشکیل دهنده قیر امولسیون، قیر و آب می باشد. مقدار ماده امولسیون ساز بسیار کم و در حدود ۳ دهم تا ۵ دهم درصد وزن قیر می‌باشد. مقدار آب موجود در این نوع قیر در حدود ۳۰% تا ۵۰% درصد وزن کل قیر امولسیون می‌باشد. بعلت حل نشدن قیر در آب ناچار به استفاده از یک ماده واسطه میباشیم که این ماده با دادن بار منفی به ذرات قیر باعث ترکیب و مخلوط  شدن قیر با آب  میگردد، نوع این ماده امولسیون ‌ساز معمولاً یک نمک قلیایی، اسیدهای آلی یا نمک آمونیم می باشد که باعث باردار شدن ذرات قیر برای محلول شدن می‌شود و استفاده از این ماده که باعث میشود ذرات قیر در اثر بار القایی یکدیگر را دفع ‌کنند و به‌ صورت کره‌هایی با قطر یک صدم تا یک‌هزارم میلی‌متر در آب شناور ‌شوند.

معایب قیر امولسیونی جهت استفاده در عایق کاری

اصطلاحات امولسیون قیر کاتیونی، امولسیون قیر آنیونی و امولسیون قیر غیر یونی به بار ذرات کلی بر روی قطرات قیر منتشر شده توسط امولسیفایر اشاره دارداگر بار الکتریکی از یک امولسیون حاوی ذرات قیر با بار منفی عبور داده شود، قطرات به آند مهاجرت می کننداز این رو امولسیون آنیونی نامیده می شودبرعکس، ذرات با بار مثبت به کاتد مهاجرت می کنند و این امولسیون ها به عنوان امولسیون کاتیونی شناخته می شوندقطرات قیر در امولسیون های غیریونی خنثی هستند و در نتیجه به هیچ یک از قطب ها مهاجرت نمی کنندچنین امولسیون های غیریونی شامل امولسیون های رسی است. در ابتدا، تلاش‌هایی برای تشکیل امولسیون‌ها با ابزارهای کاملاً مکانیکی انجام شد، اما به زودی آشکار شد که در حالی که می‌توان یک پراکندگی را با برش مکانیکی تشکیل داد، پراکندگی پایدار نبود مگر اینکه جزء سوم، امولسیفایر، وجود داشته باشددر ابتدا از اسیدهای آلی طبیعی در قیر نفتی استفاده شدافزودن هیدروکسید سدیم یا پتاسیم به فاز آبی، اسیدها را صابونی کرد (تبدیل به صابونو پراکندگی را تثبیت کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

Image may be NSFW.
Clik here to view.
معایب قیر امولسیونی

معایب قیر امولسیونی، عایق های امولسیون قیری

معایب قیر امولسیون این است که فساد پذیر بوده و قابلیت دو فاز شدن دارد، به طوری که اگر هنگام نقل و انتقال ، در تانکرهای حمل قیر بصورت نصفه ریخته شود و اختلاط بسیار شدید باشد، باعث ایجاد حالت خامه ای شکل در سطح قیر امولسیون و یا ایجاد ذرات درشت در امولسیون قیر شود که این امر میتواند باعث بروز مشکلات هنگام پاشش گردیده و در نازل ها گرفتگی ایجاد کند.

نوشته معایب قیر امولسیونی جهت استفاده در عایق کاری اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1341

Trending Articles