عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
روش های عایق کاری حرارتی دیوار سقف و کف : در دنیای مدرن و پرهیاهوی امروزی عایق بندی ساختمان ها از نظر حرارت، رطوبت و صوت اهمیت بسیار زیادی دارد و انجام این عایقکاریها میتواند یک کار بسیار هوشمندانه و مفید باشد چرا که عایق کاری ساختمان علاوه بر ایجاد آرامش برای ساکنان ساختمان ها میتواند در صرفهجویی و کاهش اتلاف انرژیهای مختلف مؤثر باشد. استفاده از انواع عایق ساختمانی علاوه بر تمامی مزیتهایی که دارد میتواند باعث افزایش ارزش ساختمانها نیز بشود. عایق ها میتوانند از نظر فرم، جنس، عملکرد، کاربرد، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و … با هم متفاوت باشند. در ادامه مطلب به بررسی انواع عایقهای ساختمانی و بهترین روش عایق بندی ساختمان ها پرداخته خواهد شد.
روش های عایق کاری حرارتی دیوار سقف و کف
منابع انرژی همیشه محدود بودهاند. بنابراین بشر همیشه تلاش کرده است تا راههایی برای صرفه جویی در مصرف انرژی پیدا کند. عایق کاری ساختمان ها در زمان ساخت، یکی از جدیدترین شیوههای صرفه جویی در مصرف انرژی و مدیریت منابع است. در دهههای اخیر صنعت ساختمان سازی رشد چشمگیری داشته است و به تبع آن مصرف انرژی نیز افزایش پیدا کرده است. مصرف بیش از اندازۀ سوختهای فسیلی، صدمات و زیانهای جبران ناپذیری نیز به محیط زیست وارد خواهد کرد. بنابراین مدیریت مصرف این منابع اهمیت بسیار زیادی دارد. عایق کاری ساختمان ها به روشهای مختلفی انجام میشود. خود این عایقها هم به انواع و دستههای مختلفی (صوتی، حرارتی، رطوبتی) تقسیم می شوند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.
Clik here to view.

عایق حرارتی دیوار، انواع پوشش عایق کاری
عایق کاری حرارتی دیوار سقف و کف به یکی از روشهای زیر انجام می شود :
۱- عایق کاری حرارتی دیوار از داخل که با افزودن یک لایه عایق حرارتی در سمت داخل دیوار اجرا می شود.
۲- عایق کاری حرارتی از خارج و با افزودن یک لایه عایق حرارتی در سمت خارج دیوار انجام می گیرد.
۳- عایق کاری حرارتی همگن که در بخش اعظم ضخامت پوسته ساختمان مصالح مصرف شده دارای ویژگی عایق حرارتی می باشند. ساخت دیوار دو لایه دیوار همان طور که از اسم آن پیداست تشکیل شده است از دو لایه دیوار به مصالح ساختمانی که بین آنها لایه از هوا یا عایق و یا هر دو وجود دارد. همچنین استفاده از مصالح نوین در دیوارچینی مطابق با الگوی کاهش مصرف انرژی و مصرف بهینه آن میتوان کمک زیادی کند. عایقهای رطوبتی را میتوان یکی از مهمترین انواع عایق ساختمانی دانست که استفاده از آنها در قسمتهای مختلفی همچون سقف و کف ساختمان بسیار ضروری و لازم است و نباید بههیچعنوان نادیده گرفته شوند. درصورتیکه از عایقهای مناسب برای ساختمانها استفاده نشود ورود آب و رطوبت به داخل ساختمان میتوان خسارت ها و آسیب های مختلفی ایجاد کند.
نوشته روش های عایق کاری حرارتی دیوار سقف و کف اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.