عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
فوم بتن چیست و چه مزایا و معایبی دارد : فوم بتن ملاتی است که از آب، سیمان، فوم کف زا (ماده ای شیمیایی و یا بر پایه پروتئین حیوانی از شاخ یا سم حیوانات) و ماسه بادی یا ماسه نرم تشکیل می شود. چگالی فوم بتن بسیار پایین می باشد و همچنین عایق صوتی و حرارتی مناسبی است که سریع و آسان اجرا می شود و از نظر قیمت تمام شده هم کمی ارزان تر از روش سنتی (بتن با پوکه) می باشد. نام دیگر فوم بتن، بتن سبک است. فوم بتن پوشش جدیدی می باشد که به تازگی وارد صنعت ساختمان شده است. در این مقاله می توانید اطلاعات کاملی از آن به دست آورید.
فوم بتن چیست و چه مزایا و معایبی دارد
فوم بتن معمولاً تشکیل شده از فوم یا همان ماده آبکی شکل شیمیایی به علاوه ماسه بادی یا دوغآب ساختمانی. این ماده آبکی شکل بعداً با فوم درون محفظه مخصوص میکس کردن بتون مخلوط و ترکیب میشود. این فوم با یک عامل فوم ساز به همراه آب و هوا در یک مولد تولید شدهاست. عامل فوم ساز باید قادر باشد تا حبابهای هوا با درجه پایداری و مقاومت بسیار بالا در حین پروسههای فیزیکی و شیمیایی ترکیب و عمل آوری بتون ایجاد کند. در نهایت مخلوط تولید شده به داخل قالب یا محل نصب بلوکهای بتنی پمپ میشود و به خاطر وجود ماده آبکی شکل (ترکیب اب فوم هوا) مخلوط تولید شده به راحتی در منافذ وارد شده و پف میکند. بعد از گذشت شش تا هشت ساعت بسته به دما و رطوبت هوا بلوک بتونی شکل میگیرد و میتوان آن را از قالب جدا کرد تا به اندازی دلخواه برش داد. معمولاً بعد از تولید با تونل های بخار و در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به مدت یک روز نگهداری میشود تا پروسه عمل آوری در آن صورت پذیرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

عایق زیر فوم بتن, انواع عایق رطوبتی سطوح بتنی
سیمان، متداول ترین ماده اتصال دهنده مورد استفاده در فوم بتن است. سیمان پرتلند معمولی، سیمان پرتلند زود سخت شونده، سیمان سولفو آلومینات کلسیم و سولفات آلومینا با مقدار ۲۵ تا ۱۰۰ درصد وزنی در ترکیب ماده اتصال دهنده مورد استفاده قرار می گیرند. از بین این موارد، سیمان پرتلند معمولی و زود سخت شونده از گزینه های رایج هستند. فوم بتن را میتوان از ترکیب های مختلف سیمان با مواد مختلف ساخت.
نوشته فوم بتن چیست و چه مزایا و معایبی دارد اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.