عایقهای #رطوبتی #حرارتی #برودتی, #قیر #ماستیک, شرکت #فروش_قیر, تولید پخش قیر ماستیک #واترسیل #ایزوگام امولسیون, #چسب قیری
کاربرد آسفالت حفاظتی و سطحی در صنایع : آسفالت حفاظتی همانطور که از اسمش مشخص است برای افزایش سایش و برای بهسازی رویههای موجود آسفالتی و بتنی و برای غیر قابل نفوذ کردن سطح راه مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از کارهایی که آسفالتهای حفاظتی انجام میدهند، سرعت و آسان کردن نصب و به کار بردن کمتر از ماشین آلات و تجهیزات آسفالتی در مقایسه با آسفالتهای گرم، بسیار مناسب است. آسفالت های سطحی تک لایه ای یا چند لایه ای نیز از انواع آسفالت های حفاظتی می باشند. در آسفالت سطحی تک لایه ای، قیر امولسیونی را بر روی سطح راه پاشیده، بلافاصله قشر نازکی از مصالح سنگی تقریباً یک اندازه بر روی آن پخش و غلتک زده می شود.
کاربرد آسفالت حفاظتی و سطحی در صنایع
آسفالت حفاظتی برای غیر قابل نفوذ کردن بستر راه، افزایش مقاومت سایشی و لغزشی آن و نیز بهسازی موقـت رویـه هـای موجود آسفالتی و بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. آسفالت های حفاظتی به علت سرعت و سهولت اجرا و نیاز محدود بـه ماشـین آلات و تجهیزات آسفالتی، در مقایسه با آسفالت گرم، بسیار مقرون به صرفه است. برای آسفالت سطحی چند لایه ای، این عمل دو یا سه بار تکرار می گردد و در هر مرحله اندازه مصالح سنگی کوچکتر می شود بگونه ای که حداکثر اندازه مصالح سنگی در هر مرحله، حدوداً نصف اندازه مصالح سنگی مرحله پیشین است. ضخامت آسفالت سطحی تقریباً برابر حداکثر اندازه ذرات مصالح سنگی مصرفی در اولین لایه می باشد. پخش قیر در راههای خاکی، شنی، آسفالتی و بتنی و بلافاصله پخش سنگدانه بر روی آن، یا قیرپاشی بدون سنگدانه یا استفاده از مخلوطهای آسفالتی پیش ساخته از نوع دوغاب قیری (اسلاری سیل) یا میکروسرفیسینگ آسفالت حفاظتی نامیده میشود. ضخامت این نوع رویه سازی (میکروسرفیسینگ)، حداکثر ۱۲ میلیمتر در ۲ لایه است که جزء سازه باربر روسازی راه محسوب نمیشود و عملکرد ساز های ندارد. در آسفالت های حفاظتی از قیرهای محلول، قیراب هها یا قیرهای خالص با کندروانی کم استفاده می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

آسفالت های حفاظتی, انواع رویه سازی آسفالت
آسفالت های حفاظتی که بطور صحیح اجرا و ساخته شده اند از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و بادوام می باشند. آسفالت حفاظتی، سطح راه را آببندی و عمر آن را طولانی میکند. هدف از کاربرد هر نوع آسفالت حفاظتی دستیابی به مقاصد ویژه ای است. بر سطوح آسفالتی با ورود و نفوذ هوا و آب با استفاده از فضای خالی برای راههای جدیدی که تازه احداث میشوند. این عوامل میتواند آسیبهای جدیدی و جبران ناپذیری به بار آورد. با نصب و اجرای آسفالت حفاظتی بر روی سطوح، فضاهای خالی و حفرههای موجود سطحی را پر میکند و مانع از نفوذ آب و هوا به قشرهای آسفالتی و غیر آسفالت لایههای روسازی و زیرسازی جلوگیری میکند.
نوشته کاربرد آسفالت حفاظتی و سطحی در صنایع اولین بار در قیر ماستیک گوهر ابنیه پایتخت. پدیدار شد.